No email notification when user report a new issue

Get help using, installing and / or configuring The Bug Genie here
Post Reply
cdebel2005
Posts: 1
Joined: Tue Mar 22, 2016 7:53 pm

No email notification when user report a new issue

Post by cdebel2005 » Tue Mar 22, 2016 8:08 pm

I've noticed that we do not receive email notification when a user create a new issue, or an issue is beeing assigned to someone.

The mail module seems to work properly since the Test Email are sent, and we also receive a notification when we close an issue.

Anyone have an idea of what could have forgot to setup?

Thanks

kanto501
Posts: 23
Joined: Tue Feb 02, 2016 10:27 am

Re: No email notification when user report a new issue

Post by kanto501 » Tue Mar 29, 2016 9:22 am

Each user can control what they get for emails. You set them up user your user account bu clicking the little down arrow next to your user name in the upper right of your screen.

kanto501

stigzler
Posts: 1
Joined: Sun Dec 10, 2017 5:22 pm

Re: No email notification when user report a new issue

Post by stigzler » Sun Dec 10, 2017 6:05 pm

HI - this doesn't work for me either. Firstly - great app - apart from this bit..

I change YourAccount>NotificationSettings to set up email. Click save and despite getting message saying it's saved...it doesn't save if I return to it..

Real shame as email notifications are a bit of a must for bug management, no?

Hope you guys can fix this - I'd love to platform this in my company.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests