[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
The Bug Genie forums • Can't mark issues as duplicate
Page 1 of 1

Can't mark issues as duplicate

Posted: Wed Feb 03, 2016 10:39 am
by CharlesB
Hello

I realized that I can't find any location on an issue page to mark it as duplicate of another issue, so I wonder if there's a configuration problem...
I have the "duplicate issues" tab on the bottom, but in "more actions" menu there's no action to mark it as duplicate
I have TBG 3.2.7.1 (yes, haven't found the time to upgrade yet)

Thanks
Charles

Re: Can't mark issues as duplicate

Posted: Wed Feb 03, 2016 11:09 am
by zegenie
Hi Charles,

The "Mark as duplicate" action has been moved to the "Reject" and "Close" workflow actions, and is part of the workflow, not as a separate action. It could be marked more clearly in the interface, so we'll see if we can figure out a better way to highlight that.

Re: Can't mark issues as duplicate

Posted: Wed Feb 03, 2016 12:11 pm
by CharlesB
Thanks, now I understand, it's because I have upgraded from TBG2 so I have the TBG2-style workflow.

Does this happen in the popup "Set issue properties or add comment" in the "Reject transition"?

Maybe I should use the new workflow, but I'm afraid to break things...

Re: Can't mark issues as duplicate

Posted: Wed Feb 03, 2016 12:37 pm
by zegenie
Yes, it's in the workflow popup that the duplicate search and mark appears. You can always play around with a different workflow using a backup copy or a test product. Just post a topic if you need help to get going.