4.1.13 Class Mailing not found

Get help using, installing and / or configuring The Bug Genie here
Post Reply
R4v3n
Posts: 15
Joined: Fri Apr 22, 2016 7:34 am

4.1.13 Class Mailing not found

Post by R4v3n » Mon Jan 16, 2017 2:30 pm

Hello guys,
I just upgraded my 4.1.0 to 4.1.13, it went pretty well.
But there's only 1 problem, in the settings of a project, the parameters of "Outgoing email settings" went gone, I don't know why.
So I re-enter informations (PROJECT FROM-ADDRESS & PROJECT FROM-NAME), click on Save button, then I got this error in my apache logs :
PHP Fatal error: Class 'thebuggenie\\modules\\mailing\\controllers\\Mailing' not found in /my/path/to/thebuggenie-4.1.13/modules/mailing/controllers/Main.php on line 263, referer: http://mysite/myproject/settings
Obviously, settings aren't saved.

Can someone help me ?

Thanks :)

bmudda
Posts: 13
Joined: Wed Feb 10, 2016 4:15 pm

Re: 4.1.13 Class Mailing not found

Post by bmudda » Wed Jan 25, 2017 5:13 pm

I see the same error as well (using 4.1.13), but this issue has been around in previous version as well. I hope it gets solved in next release.

R4v3n
Posts: 15
Joined: Fri Apr 22, 2016 7:34 am

Re: 4.1.13 Class Mailing not found

Post by R4v3n » Wed Jan 25, 2017 5:21 pm

I hope too, I've got another buggenie installation which I don't upgrade because of my 2 topics here.
But I don't want to rollback the upgraded one, but it's a huge problem to not have any email notification.

User avatar
zegenie
Site Admin
Posts: 40
Joined: Sun Jan 31, 2016 8:20 pm

Re: 4.1.13 Class Mailing not found

Post by zegenie » Mon Feb 13, 2017 7:14 am

I haven't seen this issue mentioned before. Could you please report it in the public issue tracker, here: http://issues.thebuggenie.com/thebuggenie

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests