Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Get help using, installing and / or configuring The Bug Genie here
Post Reply
bmudda
Posts: 14
Joined: Wed Feb 10, 2016 4:15 pm

Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Post by bmudda » Wed Feb 10, 2016 4:29 pm

When you select "List of Open Issues" from the display settings on project settings page, the front page breaks because of a javascript error.

Code: Select all

tbg.js?bust=4.1.6:6046 Uncaught TypeError: Cannot read property 'addClassName' of null 

The relevant piece of code in the tbg.js file is the following chunk:

Code: Select all

 if (num_checked == 0) {
                $('search_bulk_container_top').addClassName('unavailable');
                $('search_bulk_container_bottom').addClassName('unavailable');
                $('bulk_action_submit_top').addClassName('disabled');
                $('bulk_action_submit_bottom').addClassName('disabled');
            } else {...}
The error occurs on the following line (line number 6046)

Code: Select all

$('search_bulk_container_top').addClassName('unavailable');
There is also a CSS display issue where the list of issues overflows the other project listed. I have attached screenshot of the problems. In the screenshot, the list of issues belongs to the RVC project but overflows into the SWEB project.
Attachments
Screen Shot 2016-02-10 at 11.19.50 AM.png
Screen Shot 2016-02-10 at 11.19.50 AM.png (145.46 KiB) Viewed 1298 times
Screen Shot 2016-02-10 at 11.20.26 AM.png
Screen Shot 2016-02-10 at 11.20.26 AM.png (80.02 KiB) Viewed 1298 times
Screen Shot 2016-02-10 at 11.27.46 AM.png
Screen Shot 2016-02-10 at 11.27.46 AM.png (72.7 KiB) Viewed 1298 times

User avatar
zegenie
Site Admin
Posts: 41
Joined: Sun Jan 31, 2016 8:20 pm

Re: Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Post by zegenie » Thu Feb 11, 2016 7:42 am

Yes, this is a known issue when there's more than one project which show up on the frontpage. It should get fixed before we do the next release.

bmudda
Posts: 14
Joined: Wed Feb 10, 2016 4:15 pm

Re: Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Post by bmudda » Thu Feb 11, 2016 6:22 pm

Thanks Zegenie,

I will test this again on the next release. Just as a note this was not working when tested on version 4.1.8

bmudda
Posts: 14
Joined: Wed Feb 10, 2016 4:15 pm

Re: Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Post by bmudda » Thu May 05, 2016 2:15 am

This issue still exists in master branch. Is anyone else having the same problem?

bmudda
Posts: 14
Joined: Wed Feb 10, 2016 4:15 pm

Re: Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Post by bmudda » Wed Jan 25, 2017 5:21 pm

Updated to version 4.1.13 of bug genie and this issue is still there.

mhernandezm
Posts: 4
Joined: Tue Mar 07, 2017 9:45 am

Re: Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Post by mhernandezm » Tue Mar 07, 2017 9:51 am

Yes, same problem here.
Not sure about the javascript error but the display definitely gets messed.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest