Search found 4 matches

by mhernandezm
Thu Mar 16, 2017 10:03 am
Forum: Help
Topic: E-mail from "Forgot password" has broken links
Replies: 2
Views: 441

Re: E-mail from "Forgot password" has broken links

The answer was that I was missing the Configuration > Email Communication > Issue tracker URL parameter. It was empty, but the input placeholder was showing the correct site URL in light gray, which made me believe that it was automatically filled and disabled. Not really a bug but an UI glitch that...
by mhernandezm
Mon Mar 13, 2017 2:44 pm
Forum: Help
Topic: E-mail from "Forgot password" has broken links
Replies: 2
Views: 441

E-mail from "Forgot password" has broken links

The e-mail sent from the "Forgot password" option in the login screen has broken links. The links are missing the server part, like this: Hi, <username> A request was made to reset your password for your user account at /thebuggenie/ To change your password, click the following one-time password res...
by mhernandezm
Thu Mar 09, 2017 11:20 am
Forum: Help
Topic: Open issues assigned to me" not working
Replies: 0
Views: 358

Open issues assigned to me" not working

When I click the button "Open issues assigned to me" from the top right user menu no issues are shown , the user has assigned issues, though. I'm using a recently installed The Bug Genie, version 4.1.13. The page request the list of open issues but it returns a server error (HTML status 500) . The r...
by mhernandezm
Tue Mar 07, 2017 9:51 am
Forum: Help
Topic: Front Page breaks when List of open issues selected from display settings
Replies: 5
Views: 1480

Re: Front Page breaks when List of open issues selected from display settings

Yes, same problem here.
Not sure about the javascript error but the display definitely gets messed.